Personal Training

Personal Training Tilburg

 Ben jij op zoek naar een betere versie van jezelf en wil je meer uit je lichaam halen?

Vind je het fijn om doelgericht en onder begeleiding te sporten? Dan is personal training bij MAX Potential iets voor jou.

WIE BEN IK?

Mijn naam is Max van der Meer. Ik ben 20 jaar en heb 5 jaar ervaring op het gebied van fitness/coaching. Al heel mijn leven lang ben ik actief bezig geweest op het gebied van sport en 5 jaar geleden heb ik dan ook echt mijn passie gevonden. Zowel het fysieke als het mentale aspect van het menselijk lichaam vind ik heel interessant. Ik verdiep me heel erg in het menselijke lichaam en de geest door boeken te lezen om zo kennis op te doen. Deze kennis die ik op doe pas ik ook toe in mijn eigen leven. Naast mijn passie met sporten heb ik de afgelopen jaren ook een passie ontwikkeld voor mindset. Ik geloof dat een gezonde geest de basis is van een fit lichaam.

 

HOE WERKT HET?

Mijn doel is dat jij jouw maximale potentie behaalt. Samen gaan we aan de slag om jouw doel te behalen. Of je nou wil afvallen, aankomen, spieren opbouwen of je conditie verbeteren; ik maak een plan dat binnen jouw leven past. Iedere periode bestaat uit 4 tot 12 trainingen van 45 minuten waarin jij doelgericht traint. Buiten de trainingen zal ik je ook helpen op het gebied van voeding en mindset om je doel nog sneller te behalen.

WAT ZIJN MIJN SPECIALISATIES:

  • Afvallen/vet verliezen
  • Spieropbouw/sterker worden
  • Conditie opbouwen
  • Vitaliteit
  • Mindset

 

 

Ervaar PERSONAL TRAINING nu zelf en meld je aan voor een gratis proefles!

Meld je nu aan!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.